Dobrodošli na Mepro blog

Sigurnost na prvom mjestu! Sa ovom porukom poslujemo, i sa istim ciljem želimo da dijelimo sa Vama najnovije vijesti i korisne informacije iz široke oblasti sigurnosti i zaštite.

Sigurnosna vrata i protivpožarna vrata su naši osnovni proizvodi. Prateći svakodnevno novosti i inovacije vezane za konstrukciju, materijale, dijelove, dizajn…

Svjedoci smo stalnih promjena, od tehnologija u fazi testiranja, do naučnih otkrića koja će uticati na čitavu industriju u daljoj budućnosti. O najinteresantijima ćemo pisati na ovom mjestu.

Lična sigurnost, sigurnost doma, poslovnog prostora, kuće za odmor, ali i sigurnost automobila i plovila, online sigurnost, sigurnost na putovanju… su teme o kojima želimo da Vam prenesemo najnovija saznanja i, prije svega, savjete stručnjaka.

Zbog čega je to važno?

Tržište je preplavljeno informacijama o novim načinima zaštite, koji u velikoj mjeri počivaju na elektronskim i internet sistemima. Neki od njih se nude i po veoma povoljnim cijenama. Razlikovati kvalitetne i sigurne, od onih koje spretniji neželjeni posjetilac može lako da dešifruje i otključa, potreba je koju ne smijete zanemariti.

Koja su to još mjesta u domu ili poslovnom prostoru koje treba obezbijediti, da li su Vam i gdje potrebna protivpožarna vrata, funkcije vrata o kojima ne razmišljate a one su ipak tu, savjeti o održavanju i dodatnoj opremi… teme su o kojima planiramo da znanja podijelimo sa Vama.

Za poslovne partnere pripremaćemo redovne izvještaje sa najvećih svjetskih sajmova i profesionalnih skupova u struci, na kojima se uvijek ide korak dalje.

Prateći oblast zaštite, često nailazimo na zanimljivosti iz svijeta, od kojih se neke mogu svrstati i u rubriku “Vjerovali ili ne”. Sve one, bile neobične, smiješne, zastrašujuće… sadrže korisna upozorenja i pouke, koje bezbijednost mogu dovesti na viši nivo.

Na ovom mjestu obavještavaćemo Vas i o našim planovima, novostima u poslovanju i proizvodnom programu kompanije Mepro. Na raspolaganju smo za sva Vaša pitanja, prijedloge, želje i ideje, na koje ćemo se truditi, kao i uvijek, da odgovorimo u najkraćem mogućem roku.

Translate »