Novosti

pvc i aluminijumska bravarija

MEPRO ponuda podignuta na još veći nivo

Osluškujući potrebe tržišta, prvenstveno naših vjernih klijenata, odlučili smo da MEPRO ponudu podignemo na još veći nivo. Od sada smo u prilici da vam, pored sigurnosnih i protivpožarnih vrata, ponudimo PVC i aluminijumsku bravariju vrhunskog kvaliteta.

Kao i u ostalim segmentima poslovanja, i u proizvodnji PVC i aluminijumske bravarije smo pažljivo birali saradnike, kako bismo ispunili standarde MEPRO dimenzije kvaliteta.

Firma aluplast GmbH spada u vodeće proizvođače sistema za PVC prozore, vrata, ulazna vrata, roletne i kontrolisanu klimatizaciju stambenih prostora. Manfred J. Seitz je 1982. osnovao ovu porodičnu firmu sa sjedištem u Karlsruheu. Danas aluplast ima 24 proizvodna i prodajna predstavništva širom svijeta. Raznovrsnim programom proizvoda aluplast omogućava gotovo sve zamislive konstrukcije i varijante stolarije. Uspjeh firme aluplast temelji se prije svega na bliskosti s tržištem, što uvijek rezultira inovativnim izumima.


Glavni razlozi zbog kojih se u građevinarstvu odlučuju za ugradnju aluminijumske bravarije su dugotrajnost, uske vidljive površine, raznovrstan dizajn, jednostavno održavanje, visoki nivo sigurnosti, veće dimenzije i mogućnost recikliranja osnovnog materijala. Brendovi kojima mi poklanjamo povjerenje su FEAL i alumil.


Imajući u vidu dinamično i zahtjevno tržište koje se konstantno mijenja, FEAL insistira na najvišim standardima proizvodnje: savremeno opremljeno postrojenje za ekstrudiranje aluminijuma, elektrostatsko plastificiranje i anodno eloksiranje, kao i mašinama za obradu aluminijumskih profila.


ALUMIL je jedna od najrazvijenijih kompanija na globalnom nivou sa proizvodnim linijama najmodernije tehnologije u svojih 12 fabrika u Evropi.  U modernim proizvodnim postrojenjima, uz strogu kontrolu kvaliteta cijelog proizvodnog procesa, ALUMIL omogućava kreiranje vrhunskih proizvoda visoke upotrebne vrijednosti.


MEPRO dimenziju kvaliteta gradimo u saradnji sa najboljima, jer nam je cilj da vam obezbijedimo ponudu kakvu od nas i očekujete: Dostupnu. Pouzdanu. Sigurnu.


Za kvalitet stanovanja bez kompromisa.