Par riječi o kompaniji

MEPRO doo predstavlja vodeću firmu u Crnoj Gori u proizvodnji sigurnosnih i protivpožarnih vrata. Osnovana je 1991. godine.

Cilj ove firme od samog početka je zadovoljan kupac, zbog toga veliku pažnju posvećujemo kvalitetu izrade kao i dizajnu vrata. Proizvodnju smo usavršili tehnički i tehnološki po visokim standardima koristeći najsavremenije materijale.

Sarađujemo sa vodećim građevinskim firmama na teritoriji Crne Gore, koji su naše proizvode izabrali kao znak visoke sigurnosti i kvaliteta.

Mnogobrojni zadovoljni kupci, koji su znali prepoznati kvalitet naših proizvoda i usluga, garancija su kvaliteta firme MEPRO. Brza i kvalitetna usluga koju Vam pružamo garancija je dugotrajne i kvalitetne saradnje

Dimenzije sigurnosnih vrata u potpunosti se prilagođavaju Vašim potrebama, bilo da se radi o unutrašnjim vratima u stambenim zgradama, ili spoljašnjim, sa zaštitnim oblogama od AL ili pocinčanog lima. Pored i iznad krila vrata, ukoliko je potrebno, možemo dodati fiksni dio u punoj strukturi ili staklu.

Sigurnost Vašeg stambenog ili radnog prostora i imovine obezbijedili smo upotrebom metalno-čelične konstrukcije, koja je standard za blind vrata, i vrhunskim italijanskim CISA I SECUREMME bravama sa zaključavanjem u tri pravca i osam tačaka. Primjenom savremenih tehnologija u izradi postigli smo dobru zvučnu i termoizolaciju.

Obloge od univera ili medijapana (MDF) na raspolaganju su u 14 boja, od najtamnije braon, gotovo crne, sa strukturom afričkog drveta wenge, preko crvenkasto-braon tonova francuskog oraha i američke trešnje, do bež ili potpuno bijelih panela.

Ukoliko su vrata spoljašnja, izaberite AL ili pocincani lim dizajniran, u punoj boji ili dekorativni, koji je obavezan kao zaštita od atmosferskih prilika.

Ponuda svih naših vrata je sa ugradnjom . Garancija je 5 godina na funkcionalnost.

Detalje smo prepustili najboljima – u našim vratima ugradjujemo vrhunske italijanske brave SECUREMME i CISA.  Brave mogu da budu sa cilindrom ili kasa brava uz koje dobijate pet ključeva bilo koju bravu da izaberete.

Moderne i elegantne kvake za MEPRO vrata stižu iz italijanske kompanije FIMET i od švajcarskog proizvođača HOPPE, lidera na evropskom tržištu. Špijunke proizvodi španski AMIG ili italijanska SECUREMMA.

 

Kako nas pronaći:

Proizvodnja — D. Gorica bb tel/fax: +382(0)20 261-032;  260-414 / mob: +382 (0)69 030-622

Izložbeni salon — 27. Marta G7 tel: +382 (0)20 641-456 / mob: +382 (0)67 277-289

 
Translate »