Sigurnosna vrata (blind)

Vrata su prvi kontakt sa domom, pa je naša poslovna filozofija da MEPRO sigurnosna vrata objedine maksimalnu zaštitu i moderan dizajn. 

Sigurnost Vašeg stambenog ili radnog prostora i imovine obezbijedili smo upotrebom metalno-čelične konstrukcije, koja je standard za blind vrata, i vrhunskim italijanskim CISA i SECUREMME bravama sa zaključavanjem u tri pravca i osam tačaka. Primjenom savremenih tehnologija u izradi postigli smo odličnu zvučnu i termoizolaciju, uz MEPRO garanciju na funkcionalnost.

Dimenzije sigurnosnih vrata u potpunosti se prilagođavaju Vašim potrebama, bilo da se radi o unutrašnjim vratima u stambenim zgradama, ili spoljašnjim, sa zaštitnim oblogama od AL lima. Pored i iznad krila vrata, ukoliko je potrebno, možemo dodati fiksni dio, u punoj strukturi ili staklu.

Sigurnosna vrata MEPRO isporučuju se bez praga ili sa pragom od inox-a, a po Vašoj želji ugrađujemo i mermerni prag.

Boju obloga i dizajn birate sami. Mi smo tu da predložimo najbolja rješenja i obezbijedimo kvalitet izrade.

Obloge od univera ili medijapana (MDF) na raspolaganju su u 14 boja, od najtamnije braon, gotovo crne, sa strukturom afričkog drveta wenge, preko crvenkasto-braon tonova francuskog oraha i američke trešnje, do bež ili potpuno bijelih panela.

Ukoliko su vrata spoljašnja, izaberite AL lim dizajniran po Vašoj želji, u punoj boji ili dekorativni, koji je obavezan kao zaštita od atmosferskih prilika.

U ponudi izdvajamo i sigurnosna vrata MEPRO LUX, za kupce koji očekuju dodatni kvalitet obloga. Umjesto univera ili medijapana, vrata, štok i zid oblažemo prirodnim furnirom, sa ugradnjom drvenih profila, u dekoru hrast, bukva, trešnja… takođe po Vašem izboru.

Detalje smo prepustili najboljima – moderne i elegantne kvake za MEPRO vrata stižu iz italijanske kompanije FIMET i od švajcarskog proizvođača HOPPE, lidera na evropskom tržištu. Špijunke proizvodi španski AMIG.

Pozivamo Vas da pogledate galeriju naših proizvoda i, ukoliko ste u prilici, svakako posjetite izložbeni salon, kako biste se uvjerili u izvanredan kvalitet izrade i završne obrade sigurnosnih vrata u ponudi.

Sigurnosna vrata Mepro standard

Vrata Mepro standard izrađuju se isključivo u dimenzijama po zahtjevu kupca. Konstrukcija je izrađena od metalnih kutijastih materijala i čeličnog lima.

Obloge su of MDF-a ili univera debljine 10 mm, u dekoru wenge, hrast, bagrem,bukva…Čeoni dio krila je od AL profila sa gumenim dihtungom. Dihtung se ugrađuje i na štoku tako da vrata imaju dvostruko dihtovanje. U unutrašnjost krila se stavlja Termosilent, što uz dvostruko dihtovanje daje vratima dobru zvučnu i termo izolaciju.

Ugrađuju  se Italijanske brave CISA ili SECUREMME, kasa brava ili brava sa cilindrom. Uz brave dolazi pet upakovanih ključeva plus tehnički ključ. Zaključavanje je u tri pravca i osam tačaka zaključavanja, što pruža maksimalnu zaštitu. Garancija je 5 godina.

Detalje smo prepustili najboljima – moderne i elegantne kvake za MEPRO vrata stižu iz italijanske kompanije FIMET i od  švajcarskog proizvođača HOPPE, lidera na evropskom tržištu. Špijunka je širokougaona od 180 stepeni vidnog polja od italijanskog proizvođača SECUREMME ili španskog AMIG.

Prag je aluminijski ili od inoxa, a može i bez praga sa mogućnošću ugradnje mermera.

Sigurnosna vrata Mepro Lux

Vrata MEPRO-LUX se izrađuju po visokim standardima u dimenzijama po zahtjevu kupca.

Konstrukcija je izrađena od metalnih kutijastih materijala i čeličnog lima. Obloge su od MDF-a obložene folijom ili prirodnim furnirom u dekoru: hrast, bukva, trešnja,wenge. Štok vrata kao i zid obloženi su drvenim ili MDF profilima presvučeni prirodnim furnirom tako da poslije ugradnje nema zahtjeva za dodatnim zidarskim radovima.  Cjelokupna vrata dobijaju izgled masivnih, drvenih vrata, bez vidljivih metalnih površina, sa mogućnošću uklapanja u svaki enterijer ili eksterijer.

Čeoni dio krila je od AL profila sa gumenim dihtungom. Dihtung se ugrađuje i na štoku tako da vrata imaju dvostruko dihtovanje. U unutrašnjost krila se stavlja Termosilent, što uz dvostruko dihtovanje daje vratima dobru zvučnu i termo izolaciju.

Ugrađuju se italijanske brave CISA ili SECUREMME, kasa brava ili brava sa cilindrom. Uz brave dolazi pet upakovanih ključeva plus tehnički ključ. Zaključavanje je u tri pravca i osam tačaka zaključavanja, što pruža maksimalnu zaštitu. Garancija je 5 godina.

Detalje smo prepustili najboljima – moderne i elegantne kvake za MEPRO vrata stižu iz italijanske kompanije FIMET i od  švajcarskog proizvođača HOPPE, lidera na evropskom tržištu. Špijunka je širokougaona od 180 stepeni vidnog polja od italijanskog proizvođača SECUREMME ili španskog AMIG.

Prag je aluminijski , a može i bez praga sa mogućnošću ugradnje mermera.

Sigurnosna vrata Mepro za spoljnu upotrebu

Vrata MEPRO-SU predviđena su za spoljnu upotrebu. Proizvode se tako da su otporna na atmosferske uticaje. Spoljašnja obloga krila urađena je od AL ili pocincanog lima u punoj boji ili dekorativnog  u boji po izboru kupca.

Konstrukcija je izrađena od metalnih kutijastih materijala i čeličnog lima.

Obloge su of MDF-a ili univera debljine 10 mm, u dekoru wenge, trešnja, hrast, bagrem,bukva…Čeoni dio krila je od Al profila sa gumenim dihtungom, dihtung se ugradjuje i na štoku tako da vrata imaju dvostruko dihtovanje. U unutrašnjost krila se stavlja Termosilent, što uz dvostruko dihtovanje daje vratima dobru zvučnu i termo izolaciju.

Ugradjuje se italijanski brave CISA ili SECUREMME, kasa brava ili brava sa cilindrom. Uz brave dolazi pet upakovanih ključeva plus tehnikči ključ. Zaključavanje je u tri pravca i osam tačaka zaključavanja, sto pruža maksimalnu zaštitu. Garancija je 5 godina.

Detalje smo prepustili najboljima – moderne i elegantne kvake za MEPRO vrata stižu iz italijanske kompanije FIMET i od švajcarskog proizvođača HOPPE, lidera na evropskom tržištu. Špijunka je širokougaona od 180 stepeni vidnog polja od italijanskog proizvodjača secureme ili španskog Amig.

Prag je aluminijski ili od inoxa, a može i bez praga sa mogušnosti ugradnje mermera.

Boje obloge vrata

Kako nas pronaći:

Proizvodnja — D. Gorica bb tel/fax: +382(0)20 261-032;  260-414 / mob: +382 (0)69 030-622

Izložbeni salon — 27. Marta G7 tel: +382 (0)20 641-456 / mob: +382 (0)67 277-289

 
Translate »